Autor |
Wiadomość |
Samuel |
Wysłany: Sob 21:37, 14 Mar 2009 Temat postu: |
|
Smok ma 50x50 lub 50x 100
a no i Great stag 50x50 |
|
|
Faust |
Wysłany: Sob 20:35, 14 Mar 2009 Temat postu: |
|
Apeluję o wstrzymanie nerwów i kłótni Pomyłka każdemu może się zdarzyć, a to poza tym tylko kartoniki, więc wyciąć nowe to ni jest duży problem , wiec nic by się nie stało , dzięki za pomoc, jak coś będę pisał |
|
|
Benio |
Wysłany: Sob 1:12, 14 Mar 2009 Temat postu: |
|
Taak, taak... każdemu zdażyć się może.
Jak świat światem koń szerszy w "barach" niż elf, ba nawet krasnolud się przy koniu chowa. Stąd ta myśl, zważywszy na fakt że w WFB grasz nie od dziś. Pozostaje mieć nadzieję że Faust nie zdążył powycinać karoników.
Jako, że często grywam na proksach moja rada: im cięzszy kartonik tym lepszy, przynajmniej armia nie przeminie z waitrem, jak to nie raz miało miejsce. |
|
|
kelus |
Wysłany: Sob 0:08, 14 Mar 2009 Temat postu: |
|
jaki wałek masz na myśli ? taki do ciasta ? pomylić się ludzka rzecz mój drogi, powinieneś coś o tym wiedzieć |
|
|
Benio |
Wysłany: Pią 23:44, 13 Mar 2009 Temat postu: |
|
kelus napisał: | kawaleria jest na 20mm x 50mm |
Jaki WAŁEK!!! kawaleria jest na podstawkach 25mm-50mm
25mmx50mm Glade Riders, WildRiders
20mmx20mm wszystkie WE on foot, łącznie z bohaterami (GladeGuards, Scout, EternalGuards, Wardancers, Waywatchers)
25mmx25mm Driady i Branchwraight(specjal hero)
40mmx40mm WarhawkRiders, Treekin, Great Eagle
50mmx50mm Treeman, Ancient Treeman
50mmx50mm lub 50mmx100mm Smok |
|
|
kelus |
Wysłany: Pią 9:26, 13 Mar 2009 Temat postu: |
|
piechota 20mm x 20mm(driady maja chyba 25x25) kawaleria jest na 20mm x 50mm, potwory 40mm x 40mm, nie pamietam tylko na jakiej były latadła (ale chyba tez na 40x40) |
|
|
Faust |
Wysłany: Pią 8:02, 13 Mar 2009 Temat postu: |
|
Jakiego rozmiaru ( powierzchnia ) są podstawki do WE, (wydaje mi się że są standardowe) bo zamierzam robić proxy a nie znam rozmiaru. Z góry dzięki |
|
|
Benio |
Wysłany: Czw 21:18, 28 Lut 2008 Temat postu: Zasady |
|
Zgłaszać pytania i niejasności |
|
|